Målare Sollentuna & Stockholm

När man vill ha målat om sitt hus eller sin lägenhet är det aldrig lätt att veta var man ska börja. Att välja rätt sorts färg och vilka verktyg man behöver kan vara svårt.
Vem som helst kan måla om en husvägg men vill man få jobbet ordentligt gjort och ett bra slutresultat är det bäst att man anlitar en professionell målare.

En utbildad och professionell målare har naturligtvis mera erfarenhet men dom känner också till olika tekniker och knep som ger det perfekta resultatet.

Behöver du hjälp med ditt måleriprojekt, stort eller litet, kan vi på Allstäd & Byggservice i Sollentuna erbjuda dig kvalitativa måleritjänster av våra erfarna målare. Vi jobbar i Sollentuna, Täby, Kista och övriga delar av Stockholm.

Måla om med rotavdrag

Målarfärg och verktyg

Oavsett om man ska måla om inomhus eller utomhus behöver man välja rätt färg och rätt verktyg.

Valet av målarfärg styrs av många faktorer när man ska måla. En viktig sak är vilket material underlaget består av och om man målar om, vilken färg det målats med tidigare.

Att välja rätt verktyg är mycket viktigare än man tror. Rätt verktyg är en av dom viktigaste sakerna att tänka på och avgör i högsta grad vilket resultatet blir.

Efter att ha valt färg behöver man veta vilken typ av färg man ska ha, vilken sorts målfärg man behöver till en viss typ av material. Väljer man fel kan slutkostnaden bli mycket större än man tänkt sig.

måleri-penslarDärför är det bra att anlita någon som har kunskapen och får jobbet gjort rätt från början.

Att måla om är ett av dom mest kostnadseffektiva sätt att förnya och höja värdet på sitt hem.

Ska man måla om fasaden till exempel har man ett stort jobb framför sig som tar mycket tid. Räkna med att bara en hussida tar minst tre arbetsdagar. Man behöver göra ett bra underarbete och men också välja rätt färg. Och när man målar om är det bäst att välja samma färgtyp som huset har målats med tidigare.

Att välja rätt färgtyp till rätt underlag är lika viktigt inomhus som utomhus. Olika material behöver olika typer av målfärg.

Samma gäller penslar och rollers. En bra pensel är stabil och klarar av att måla raka linjer utan tejp och den fäller inga hår. De olik

a materialen penslarna är gjorda av har sina respektive för- och nackdelar. En bra pensel eller roller ger ett bra resultat redan från början.

En annan viktig sak är torktid och luftfuktighet. Målar man utomhus ska luften vara tillräckligt varm och torr. Torktiden varierar med färgtyp, temperatur och luftfuktighet.

Låt våra erfarna målare hjälpa dig med ditt projekt.

Ta kontakt med vår målerifirma

Målare Stockholm Sollentuna

Oavsett om du har allt färdigt planerat eller bara har en liten idé och oavsett hur stort eller litet jobbet är kan du ta hjälp av våra målare i Sollentuna.

Våra professionella målare ser till att du får ett snabbt och bra slutresultat och med så lite störning i dina dagliga rutiner som möjligt.

Vi utför alla slags arbeten både utomhus och inomhus, för företag eller privatpersoner. Vårt mål är att leverera ett perfekt resultat och att varje kund ska vara nöjd när jobbet är klart.

Behöver du anlita experter på måleri i Stockholm, tveka inte att kontakta oss på Allstäd & Byggservice för en offert.

Rot-Avdrag 2015 vid ommålning

Du som bor i hus eller bostadsrätt få ROT-avdrag 2015 på måleriarbete i eller i anslutning till din bostad. Vi hjälper dig räkna ut hur mycket och när du kan få tillbaka dina pengar. Så passa på och snygga till ditt hus, du kan få tillbaka upp till 100 000 kr på arbetskostnaden. Kontakta oss idag, vi ger dig kostnadsfri offert / pris på ditt jobb.

Exempel:

Antag att det kostar 30 000 kronor inklusive moms för arbetet med att måla om din lägenhet. Materialet kostar 5 000 kronor. Den totala kostnaden blir alltså 35 000 kronor.

Med avdraget betalar du bara 15 000 kronor i arbetskostnad till oss.
Den totala renoveringskostnaden med rot-avdraget blir då endast 20 000 kronor inklusive moms