Städservice

Städservice

STÄDSERVICE

STÄDTJÄNSTER I STOCKHOLM

Städning är viktigt, av flera orsaker. Kontinuerlig städning av ett hem eller en affärsverksamhet bidrar till en mera hälsosam och säkrare miljö och höjer trivsamheten för dom som ska vistas i lokalen.
På AllStäd kan vi erbjuda ett brett utbud av städtjänster för både företag och privatpersoner. Med våra kvalitativa tjänster inom lokalvård får du en ren och hälsosam miljö att bo eller jobba i medan du också förlänger livslängden på fastigheten och interiören. Regelbunden städning av en lokal höjer också luftkvaliteten och förebygger hälsorisker.
Låt vår personal hjälpa dig ta fram en städplan som passar bäst just för dig.

KONTORSSTÄDNING OCH LOKALVÅRD

Med rena och fräscha arbetsmiljöer höjer du trivsamheten för dina kunder och dina anställda.
Första in trycket av ett företag är viktigt och att lokalen och omgivningen är rena bidrar till en positiv image av ett företag.
På AllStäd kan vi hjälpa dig med städservice av allt från kontorsutrymmen till städning av industrilokal eller lokalvård av trapphus.

Vi erbjuder både traditionell och funktionell städning. Tillsammans diskuterar vi fram den städlösning som bäst möter din verksamhets specifika krav och behov.

Kontinuerlig lokalvård är en förutsättning för att ditt företags lokaler ska hålla över tid. Vi erbjuder både separata och kombinerade åtgärder som ser till att dina lokaler håller, även på lång sikt.

Vi kan även erbjuda våra kontrakterade kunder hjälp med avfallshantering, underhåll av utemiljöer och annat som förbättrar ditt företags fastighetskötsel. Kontakta oss, vi berättar gärna mer om hur vi kan möta ditt företags specifika behov

Våtmoppning av golv Moppning av golv
GOLVPOLERING OCH GOLVVÅRD

Golvet är det som utsätts för mest slitage i en fastighet. Och om man inte tar hand om det på rätt sätt kan det bli dyrt om det måste bytas ut.
Med professionell golvvård håller ditt golv längre. På AllStäd har vi jobbat i över 20 år med golvvård för både företag och privatpersoner och har ett brett utbud av golvvårdstjänster.
Vi har lång erfarenhet och har jobbat med många olika typer av golv, med allt från trä- till stengolv, och vet därför precis vad som behöves för att få fram det bästa i just ditt golv.

FLYTTSTÄDNING

Om du ska flytta har du säkert mycket annat att tänka på än städningen. Att städa före eller efter en flytt är inget lätt jobb och ofta finns det långa checklistor som man måste följa för att undvika att hamna på extra utgifter.
Med AllStäds flyttservice kan du koncentrera dig på flytten medan vi tar hand om städningen. Vi har jobbat med flyttstädning i många år och vet precis vad som ska göras för att få ditt hus godkänt städat.

STORSTÄDNING

Alla hus och lägenheter behöver en ordentlig grovrengöring nu som då. Genom en grundlig storstädning förlänger man livslängden på fastigheten och bidrar till en hälsosammare miljö att vistas i. Ta kontakt med vår städfirma om du behöver hjälp städningen oavsett om det gäller julstädning eller om du känner att det är länge sedan ditt hem blivit ordentligt städat.

HEMSTÄDNING

På AllStäd erbjuder vi våra kunder hjälp med städningen hemma för tillexempel dig som inte hinner städa eller om du helt enkelt inte vill tänka på städningen.
Ibland hinner man inte med allt som man vill få gjort och att anlita en professionell städservice kan underlätta mycket i vardagen. Oavsett om du vill ha veckovis eller månadsvis städhjälp anpassar vi oss efter dig och dina önskemål.

ALLSTÄD, STÄDSERVICE OCH LOKALVÅRD I SOLLENTUNA

Allstäd är en professionell städfirma i Sollentuna som verkar i hela stor Stockholm. Vi har jobbat med städservice och lokalvård i över 20 år och har en professionell och utbildad personal som jobbar med städning på heltid.
Vi lyssnar på dina behov som kund och anpassar oss efter dina önskemål. Vi har och har haft många nöjda kunder genom åren och du kan känna dig trygg med att vi alltid levererar ett jobb av hög kvalitet.

På AllStäd värnar vi om miljön och dig och använder oss av miljögodkända och allergitestade städprodukter.

Du kan också vända dig till oss om du behöver hjälp med barnpassning, fönsterputsning, byggstädning eller trädgårdsskötsel.

Kontakta oss så löser vi ert behov.