Städning förskola

Städning av förskola

Ta väl hand om det som betyder mest

Skonsam, miljövänlig förskolestädning

Professionell städning i förskolor och skolor är viktig för att upprätthålla en bra inomhusmiljö för både barn och medarbetare. Vi utför en komplett daglig städning enligt en väl utarbetad städrutin i samtliga rum där alla golvytor moppas eller dammsugs, golv våttorkas vid behov, möbler och mattor rengörs och bord, bänkar och stolar torkas av.

Ytor som man ofta tar i med händerna, t.ex. handtag och lysknappar blir snabbt smutsiga och tvättas därför med desinfekterande medel. Soppåsar och papperskorgar töms regelbundet. Hygienutrymmen ock kök städas noggrant med noga utvalda medel och produkter. Det skapar en fräsch miljö och gör att smittspridning undviks.

Kundanpassad städning i över 20 år

Allstäd har i över 20 års tid utfört professionell städning i Stockholm med omnejd. Vi utför arbeten hos privatpersoner och företag i Stockholm, Huddinge, Täby, Kista, Sollentuna, Solna, Sundbyberg och Södertälje.

Alla våra golvvårdstjänster och de produkter som vi använder är givetvis klassade som miljövänliga och allergitestade. Vi följer Socialstyrelsens allmänna råd om städning av förskolor.

Förskola Sollentuna

Fråga oss om ytdesinfektion
och sanering

Bra städning behöver inte vara dyr

Ring oss eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer.

Ring Allstäd 0705-59 18 82

Städning förskola Stockholm

Vi kan dessutom hjälpa till med

  • Diskmaskin: I- och urplockning av diskmaskin
  • Plockning av disk: Ihopsamling av disk som står i lokaler och fikarum
  • Storstädning: Fönsterputsning, ventilationsrengöring, rengöring av väggar, textilier, armaturer, högt belägna ytor & förrådsutrymmen
  • Golvvård: Vi har alla maskiner och material som behövs för att utföra professionell golvvård, vilket ökar golvets livslängd och gör det betydligt mer lättstädat