Kontorsstädning Sollentuna

Ge ditt kontor ett ansiktslyft

Kontorsstädning Kista

Kontorsstädning och lokalvård i Stockholm, Kista och Sollentuna

Din kontorsmiljö är en del av företagets image. En ren och hälsosam profil är en viktig del i hur företaget uppfattas. Därför är det viktigt med professionellt och nogrannt utförd städning av företags lokaler.

Allstäd håller en hög profil med kompetent personal som har lång erfarenhet av professionell kontorsstädning och lokalvård. För att försäkra oss om att våra kunders lokaler är i linje med deras produkter i övrigt har vi omfattande kvalitetsmätningar av samtliga städuppdrag med jämna mellanrum. Denna trygghetsgaranti om bästa städkvalitet har genom våra 20 år som städbolag resulterat i många nöjda kunder som anlitar oss för kontorsstädning.

Kontorsstädning = personalvård

God hälsa är en förutsättning för goda resultat. Att hålla arbetsmiljön hälsosam och trivsam är därför en självklarhet för alla medvetna företag. Lika självklart är det för oss på Allstäd att använda oss av allergitestade och miljögodkända städprodukter i vår lokalvård och kontorsstädning. Det ligger i vårt intresse att hjälpa våra kunder att växa. Ju mer ni växer desto mer har vi att städa.

Vanligaste upplägget för kontorsstädning:

Samtliga rum

 • DAMMTORKNING – samtliga ytor
 • AVTORKNING – bord och stolar
 • AVFLÄCKNING – glaspartier och fönster
 • AVTORKNING – dörrar, fönsterbrädor, strömbrytare m.m.
 • DAMMSUGNING – mattor och golv
 • TÖMNING AV PAPPERSKORGAR
 • GOLVET FUKTMOPPAS

Lunchrum/Kök/Pentry

 • DAMMTORKNING – samtliga ytor
 • AVTORKNING – bord, stolar, diskbänk, spis & skåpsluckor
 • DISKHANTERING
 • DAMMSUGNING OCH FUKTMOPPNING AV GOLV

Vi är även utbildade inom ytdesinfektion och
sanering. Kontakta oss så berättar vi mer!

Ge ditt kontor ett ansiktslyft

Ring oss eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer.

Ring Allstäd 0705-59 18 82

Kundanpassad städning

Allstäd erbjuder kontorsstädning i såväl färdiga professionella städpaket som specialanpassad företagsstädning. Redan vid första kontakten lyssnar vi till vilka behov av lokalvård just ditt företag har. Vi vet att det är viktigt att städningen av lokalerna sker på tider som passar kunden, därför anpassar vi oss efter de tider som fungerar bäst för företaget.

Håll rent utanför företagets dörr

Vi hjälper er till en attraktiv utemiljö. Eftersom det är företagets ansikte utåt lägger vi stor vikt även vid utemiljön. Så att även fastighetsskötseln är av hög kvalitet allt efter ert önskemål.

Kundanpassad golvvård i över 20 år

Allstäd har i över 20 års tid utfört professionell golvvård i Stockholm med omnejd. Vi utför arbeten hos privatpersoner och företag i Stockholm, Huddinge, Täby, Kista, Sollentuna, Solna, Sundbyberg och Södertälje. Om du ofta rör dig omkring Stockholm har du förmodligen satt en fot på ett av ”våra” golv.

Alla våra golvvårdstjänster och de produkter som vi använder är givetvis klassade som miljövänliga och allergitestade. Vi följer Socialstyrelsens allmänna råd om städning av förskolor.