Hemstädning

Hemstädning

STRESSFRI VARDAG MED HEMSTÄDNING

Att komma hem från jobbet till ett nystädat hem är en underbar känsla. Ditt hem är skinande blankt och det doftar fräscht och gott och du kan ägna din tid till annat.
Ibland räcker inte tiden till för alla dom sakerna man borde få gjort så underlätta din vardag och låt någon annan ta hand om städningen.
Att anlita en professionell städfirma för hemstädning blir bara vanligare och vanligare.
På AllStäd kan vi förutom städhjälp också erbjuda barnpassning, fönsterputsning eller trädgårdsskötsel. Så om du känner att dagen inte riktigt räcker till och du inte hinner med kontakta oss på AllStäd så hjälper vi dig att minska på stressen.

ANPASSAD HEMSTÄDNING

Du kan anlita hjälp med hemstädning oavsett om du bor i en liten lägenhet eller i ett stort hus. Hur du än bor så är det ditt hem och du bestämmer vad som skall städas och när. Om du vill du ha hela hemmet städat eller bara några enskilda rum är upp till dig. Vi anpassar vår städning efter dina behov och din tidtabell.

Hos oss på AllStäd kan du välja mellan veckovis eller månadsvis städning. Bråkar ni ofta om vem som skall städa hemma? Har du inte tid eller kanske helt enkelt inte lust att städa? Gör det enkelt och boka veckovis städning hos oss. Du väljer vilken dag vi kommer och städar och vad som skall städas. Priset varierar enligt storleken på ditt hem och dina önskemål. Eller om du känner att ditt hem inte behöver städas varje vecka kanske månadsvis hemstädning passar dig bättre.

Allas behov och hem är olika så tillsammans med dig gör vi upp en städningsplan som passar dig. Här är några exempel på vad som kan ingå i en hemstädning

-dammsugning
-moppning av golv
-dammtorkning av öppna ytor
-rengöring av badkar/dusch
-rengöring av handfat
-rengöring av toalett
-putsning av speglar
-rengöring av disk- och köksbänkar
-rengöring av spis och vitvaror (utvändigt)
-rengöring av kakel
-tömning av papperskorgar
m.m

ALLSTÄD, HEMSTÄDNING I STOCKHOLM

Vi utför hushållsnära tjänster som hemstädning, fönsterputs och flyttstädning. För företag och föreningar utför vi kontorsstäd, trappstäd, byggstädning m.m

Tack vare våra tjänster kan du använda din tid till annat som är viktigare för dig och som du hellre använder din dag till. Som kund hos oss kan du alltid känna dig trygg, vi har flera års erfarenhet och all vår personal är utbildad.

På AllStäd värnar vi om miljön och vill bidra till hållbar utveckling genom ett strukturerat miljöarbete. Så för oss är det självklart att utföra vår städservice med miljögodkända rengöringsmedel och med arbetsmetoder och redskap som är bra för både dig, våra anställda och miljön.

Vi har 20 års erfarenhet inom städbranschen och kan garantera att vår professionella personal kommer att utföra ett jobb av högsta kvalitet. Vi lyssnar på vad du behöver och anpassar oss efter dina önskningar.
Så om du behöver hjälp med hemstädning i Sollentuna eller Stockholm med omnejd, kontakta oss på AllStäd så hjälper vi dig.

 

Hemhjälp städning