Golvslipning, Golvpolering Stockholm – Sollentuna

Öka livslängden på dina golv med Allstäd

Vi tar fram det bästa i ditt golv

När du stiger in i ett rum är det golvet som avgör helhetsintrycket. Vi på Allstäd vet vad som krävs för att ta fram det bästa i varje golv, oavsett material och kvalitet. Vi utför golvslipning och golvpolering i Stockholm, Sollentuna, Täby och angränsande områden.

Vi slipar parkettgolv, tätar och polerar stengolv eller ser till att dina golv återfår sin rätta skepnad med en avancerad golvrengöring.

Kundanpassad golvvård i över 20 år

Allstäd har i över 20 års tid utfört professionell golvvård i Stockholm med omnejd. Vi utför arbeten hos privatpersoner och företag i Stockholm, Huddinge, Täby, Kista, Sollentuna, Solna, Sundbyberg och Södertälje. Om du ofta rör dig omkring Stockholm har du förmodligen satt en fot på ett av ”våra” golv.

Alla våra golvvårdstjänster och de produkter som vi använder är givetvis klassade som miljövänliga och allergitestade. Vi har golvrengörings och golvpolishprodukter för såväl trägolv som hårda golv.

Slipning av golv

Bra golvvård behöver inte vara dyr

Ring oss eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer.

Ring Allstäd 0705-59 18 82

Golvvård Stockholm

Våra mest populära tjänster och golvbehandlingar

  • Snabb polering – En golvpolering som med våra höghastighets-poleringsmaskiner snabbt ger dina golv en fantastisk glans.
  • Vaxning – När vi på Allstäd vaxar dina golv poleras de med högkvalitativa, professionella vaxningsprodukter så att de riktigt strålar efteråt.
  • Tätning – Vi tätar dina golv så att du slipper problem med fuktskador och allergiframkallande mögel.
  • Finslipning av sten och marmorgolv – Vid finslipning tar vi bort repor samt etsar sten och marmor för att få fram en blank och reflekterande yta på golvet.
  • Slipning av parkett och stengolv – Vi tar bort repor, lim, epoxi, och andra liknande beläggningar på dina golv med ett perfekt resultat och minimalt med damm tack vare våra moderna industriella slipmaskiner.