Flyttstädning

Flyttkartonger och städning

Flyttstädning – Ett rent nöje

Har du köpt eller sålt ett hus? Ska du byta lägenhet eller affärsutrymmen? Vårt eget städbolag, AllStäd , erbjuder professionell flyttstädning så att du kan koncentrera dig på andra saker. Förutom flyttstädning erbjuder vi även professionell lokalvård av såväl offentliga som privata lokaler. Du kan anlita oss för allt ifrån kontorsstädning till grovstädning, sanering, golvvård, fönsterputsning och trappstädning. Om du så önskar levererar vi även förbrukningsmaterial.

När det är dags att flytta är det många saker som ska göras på en och samma gång, man har massor med lådor som ska packas och flyttstädning är ofta det sista som står på listan innan man är klar. Oavsett om du lämnar eller flyttar in i ett nytt hem kan du lita på oss när det kommer till flyttstädningen.

FLYTTA UT

När man flyttar ut ur ett hem är det viktigt att det görs en grundlig flyttstädning. Om du missat något och slutstädningen är bristfällig kan du hamna att betala för städningen iallafall. En flyttstädning är omfattande och framför allt tidskrävande. Det är svårt att minnas alla vrår och hörn. Här är en checklista på det som ska städas

KÖK
-väggar
-fönsterkarmar
-fönsterglas
-fönsterbänk
-element
-ventil
-belysning
-eluttag
-spisfläkt
-spis invändigt
-spis utvändigt
-köksskåp och lådor, in- och utvändigt
-kryddhylla
-kyl, sval och frys
-dörrkarmar
-dörrar
-bänkskivor
-diskbänk
-golvlister
-golv
-tak

BAD/TOALETT

-väggar
-belysning
-badrumsskåp
-ventil
-spegel
-badkar
-under och bakom badkar
-toalettstol
-tvättställ
-dörrkarmar
-dörrar
-golv
-tak
-golvbrunn

RUM/HALL
-fönsterkarmar
-fönsterglas
-fönsterbänk
-element
-eluttag
-garderober och städskåp, in- och utvändigt
-dörrkarmar
-dörrar
-golv
-golvlister
-tak

Kontrollera också att alla småfel i lägenheten eller huset är lagade och att all utrustning som hör till finns på plats. Och man ska heller inte glömma att tömma och städa förråd och garage.
Det har blivit allt populärare att anlita städfirmor som kommer och flyttstädar ditt hem. Att anlita en städfirma innebär tid över för dig och du slipper göra grovjobbet själv. En professionell städfirma känner till vad som behöver åtgärdas för en fullbordad flyttstädning och du kan slappna av ägna dig åt flytten istället.

FLYTTA IN

Hus och lägenheter samlar på sig mycket damm och ingrodd smuts under åren. Ska du flytta in i ett nytt hem är det bra att göra en grundlig städning först. Dels för ett stressfritt välkomnande till ditt nya hem men också på grund av astma- och allergirisker. Om du behöver flyttstädning i Sollentuna eller Stockholm hör av dig till oss så går vi igenom dina behov och önskemål.

När du ska sälja ditt hus eller kanske hyra ut din lägenhet kan ett professionellt städat hem göra det smidigare. Första intrycket räknas. För att imponera på eventuella köpare eller hyresgäster se till att ditt hem är skinande rent från golv till tak. Ett rent hus betyder i kundens ögon att det blivit bra omhändertaget och kan hjälpa till att få sålt eller uthyrt snabbare.

Trygghetsgaranti

I Stockholm är det många som erbjuder sig att hjälpa er med flyttstädning och liknande tjänster. För att möta konkurrensen gäller det därför att vi är duktiga på det vi gör. Vår trygghetsgaranti innebär att vi alltid följer upp våra städuppdrag och ser till att dom är ordentligt utförda. Och om en städning eventuellt inte är utförd enligt avtal åtgärdar vi felen genast utan att du behöver betala extra. Kontakta oss om du vill beställa flyttstädning eller om du har frågor och vill ha mera info om våra tjänster.

Flyttstädning

 

Städfirma flytt