Städfirma Sollentuna

Städfirma Sollentuna

Kontorsstädning Sollentuna

Sollentuna är vår hemmaplan, vi servar kontor såväl i Centrum som i Bredden, Edsberg och Kista.
Vi förstår att varje företag har sina egna speciella förutsättningar så vi anpassar oss helt till dina behov kring tider, rutiner och frekvens så att dina lokaler alltid är redo att möta dina kunder och anställda. Så om ditt företag söker en pålitlig städfirma i Sollentuna, så har du kommit helt rätt!

Behöver du extra städ någon gång eller uppehåll under semestern? Inga problem. Vi är ett litet företag med korta beslutsvägar. Meddela dina önskemål så anpassar vi oss!

Renare i 20 år

Vi har städat Sollentunas kontor i över 20 år och kommer alltid fortsätta förbättra våra kunders arbetsmiljö. Läs mer och se exempel på städupplägg för kontorslokaler.

Vill du snacka med oss? Ring oss eller skicka ett meddelande till oss nedan så hör vi av oss till dig när det passar!

Kontorsstädning Sollentuna

Städning för förskolor i Sollentuna

Det är inte alltid lätt att hitta tid för föräldrarna i kooperativet att sköta städning av förskolan. Med allt högre renlighetskrav blir det allt rimligare att anlita en specialiserad städfirma. Vi på Allstäd är utbildade inom Smitta/Smittspridning samt Sanering och är vana att lägga upp städplaner anpassade till förskolor.

Vi kan även ta hand om eller stötta vid extra städdagar, anpassa städschema efter semestrar etc. Behövs extra insats efter en ”olycka”? Vi är alltid bara ett telefonsamtal bort.

Hälsosam miljö

Vi har skapat en god miljö för barn i Sollentunas förskolor i över 20 år och kommer alltid sträva efter att förbättra era barns skolmiljö. Se vad vi kan göra för er förskola.

Fler frågor? Ring eller skicka meddelande nedan så hörs vi snart!

Städning förskola Sollentuna

Vill du ha mer info eller ett möte?

Ring eller fyll i formuläret så ses vi eller hörs vidare för offert

Ring Allstäd 0705-59 18 82